Wat?! Op deze BN’er heeft Martien een crush

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Martien getrouwd is met Erica, en ook twee kinderen met haar heeft, weet heel Nederland inmiddels dat het enkel een platonische relatie is. De twee zouden niet eens bij elkaar in bed slapen. Martien zou wel een beschuitje willen eten met iemand anders. Het gaat om een mannelijke BN’er.

‘Zulke armoede’

In de promo van Linda’s Wintermaand is te zien dat Martien praat met de blonde presentatrice. Linda vraagt aan Martien wat zijn ideale man is. Martien geeft aan al een paar keer in de media te hebben geroepen wie dat is. ,,Nou, ik ga het ook niet zeggen, ik vind dat zulke armoede”, zegt hij dan als Linda aandringt te zeggen om wie het gaat.

Toch komt Martien daar even later op terug. ,,Hij is al jaren gelukkig met een man, maar dát vind ik een leuke man, zeg maar, om te zien.” Het gaat om Victor Brand! ,,Dat vind ik ook een leuke man, dat begrijp ik wel. En knap en aardig”, antwoordt Linda.

‘Naturel en opgewekt’

Martien heeft al eens eerder laten weten dat hij Viktor wel interessant vindt. Niet alleen omdat hij hem aantrekkelijk vindt, maar hij zou ook een voorbeeld zijn voor Martien als het gaat om presentatoren op televisie. ,,Qua presentatoren heb ik niet echt rolmodellen, al vind ik Viktor Brand wel heel goed. Hij komt ook altijd heel naturel en opgewekt over”, zei Martien in de Televizier. ,,

Tags

BEDERICAMANMARTIEN MEILANDVERLIEFDVIKTOR BRAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck