WAT?! Patty stuurde plasseksfilmpje Patricia door

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Patty Brard en Patricia Paay zitten al jaren allebei in de showbizz, zijn misschien wel twee van de bekendste vrouwen van Nederland en kennen elkaar al erg lang. Maar boteren tussen de twee wil het niet. Dat zal waarschijnlijk ook niet meer gebeuren nu Patty iets heel pikants onthult in haar boek.

‘Het is niet zo!’

Enkele jaren geleden werd massaal het ‘plasseksfilmpje’ van Patricia Paay doorgestuurd. Menig Nederlander heeft het videootje gezien, waaronder Patty. Sterker nog: Patty blijkt niet alleen het filmpje gezien te hebben, maar heeft die ook doorgestuurd! Dat schrijft ze in haar boek dat onlangs is uitgekomen. ,,Ja, ik heb het wel doorgestuurd – wie niet trouwens? – maar zeker niet als eerste”, schrijft ze daarin. Patricia blijkt al te weten dat Patty het filmpje heeft doorgestuurd en is woest op haar collega. ,,Ik heb via-via begrepen dat dit schijnt te komen doordat Patricia denkt dat ik haar beruchte plasseksfilmpje als eerste heb verspreid. Daarom is ze nu boos op mij. Maar dat is helemaal niet zo.”

Vervolgens beweert Patty dat ze absoluut geen kwade bedoelingen had toen ze het filmpje doorstuurde. ,, Ik heb haar nog proberen te bellen om het uit te leggen, maar ik had alleen nog een oud nummer van haar. Waarom zou ik haar zwart willen maken? Ik ken haar mijn hele leven al.” Maar ook uit andere delen van het boek blijkt dat Patty Patricia wel degelijk zwart wil maken en voor gek wil zetten. Zo schrijft ze over haar implantaten en over het feit dat Patricia blijkbaar vroeger over het tuinhek van Patty klom als ze de voordeur niet opendeed…..

Tags

FILMPJEPATRICIA PAAYPATTY BRARDPLASSEKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck