Wat speelt er nog meer in huize Hazes? Monique ontvolgt Djarno

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel André Hazes blijft zwijgen over de vermeende relatiecrisis, zijn er steeds meer aanwijzingen dat het niet goed gaat tussen hem en Monique. Eerst waren er het ontbrekende naamkettinkje, de weinige foto’s op sociale media, de geruchten rondom Nikkie Plessen en de geannuleerde gezinsvakantie. Nu is er nóg een reden om te denken dat de twee uit elkaar zijn.

Instagram

Als BN’ers elkaar ontvolgen op Instagram is dat meestal geen goed teken, en het is dan ook opmerkelijk dat Monique de beste vriend van André sinds kort niet meer volgt. Dat heeft RTL Boulevard ontdekt. André en Djarno zijn niet alleen beste vrienden, ze zijn ook neven van elkaar en Djarno is tevens de manager van de volkszanger. Ze gaan regelmatig samen op stap en zelfs op vakantie. De grote vraag is dan ook: waarom wil Monique Djarno niet meer volgen op Instagram?

Djarno volgt zowel André als Monique nog wel en ook André krijgt gewoon nog de foto’s van zijn vriend te zien op sociale media. Is er wat voorgevallen tussen Monique en Djarno of zal Monique hem per ongeluk hebben ontvolgd?

Bespreken

RTL Boulevard heeft al eerder aan André gevraagd hoe het precies zit tussen hem en Monique, maar daar wil hij niet uitgebreid op reageren: ,,Dat is eigenlijk iets dat ik niet wil bespreken. Uit respect voor Monique ook. Als er iets aan de hand zou zijn, komt het nooit goed uit. Dan is het Kerstmis, dan een verjaardag. Wij houden heel veel van elkaar en het is een goed wijf. Iedereen heeft af en toe wat.”

Tags

ANDRÉ HAZESCRISISDJARNO HOFLANDHUWELIJKINSTAGRAMMONIQUE WESTENBERGRELATIERUZIESCHEIDINGUIT ELKAARZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck