Wat speelt er tussen Rolf en Barbie?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Samantha de Jong en Rolf Tangel lijken elkaar maar niet los te kunnen laten. De twee hadden al eens een relatie, toen werden ze beste vrienden, vervolgens hadden ze even geen contact en nu lijken ze niet meer zonder elkaar te kunnen. Ze hebben zelfs een matchende tatoeage laten zetten!

Naam

‘His Beauty’, staat er geschreven op de onderarm van Barbie. ‘Her Beast’, prijkt er op dezelfde plek bij Rolf Tangel. Beiden lijken er hartstikke blij mee te zijn. Toch is het nog maar de vraag of vooral Rolf er goed over heeft nagedacht voordat hij de tatoeage liet zetten. Onlangs heeft hij namelijk nog een tatoeage laten coveren. ‘Samantha’ stond er op zijn lichaam geschreven, maar toen het uitging liet hij een andere tattoo over haar naam zetten. Barbie had destijds ook de naam van Rolf laten tatoeëren. Blijkbaar is zij altijd van Rolf blijven houden, want zij heeft die tattoo nog steeds.

Op Instagram post Samantha foto’s van de tatoeages. Daarbij schrijft ze: ,,Afgelopen vrijdag waren Rolf en ik bij de tattooshop. Ik moest sowieso een tattoo laten coveren in een mooie vlinder daarbij hebben Rolf en ik samen een bij passende tattoo laten zetten: HIS BEAUTY & HER BEAST past ook wel bij ons haha.”

https://www.instagram.com/p/B3AOc5MIXHf/

 

Tags

BARBIERELATIEROLF TANGELSAMANTHA DE JONGTATTOOVRIENDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck