Waylon en Bibi in relatietherapie: ‘Niemand kan ons nog iets maken’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Waylon (42) geeft in radioprogramma Goedemorgen 100% NL toe dat hij ‘ongelooflijk dom’ is geweest toen hij vreemdging, terwijl zijn vriendin Bibi Breijman (31) zwanger was van hun tweede kindje. „Ik kan het niet mooier maken dan dat het is.”

De afgelopen tijd hebben Waylon en Bibi weinig losgelaten over hun privéleven, maar op 100% NL verbreekt hij deze stilte. Hij vertelt dat hij met Bibi in relatietherapie is gegaan en werken aan hun problemen. „Daar komen we gewoon weer beter uit. Het betekent óók, dat als zoiets op je afkomt en zoiets gebeurt, dat je heel erg kunt gaan haten. Je kunt heel erg gaan balen en terugvuren, maar je kunt ook bij jezelf denken: misschien word ik hier wel een beter mens van.” Volgens Waylon zijn ze al goed op weg: „Niemand kan ons ook nog iets maken. We staan aan de goede kant.”

Bedrogen

Afgelopen juni kwam er via verschillende juice kanalen naar buiten dat Waylon Bibi had bedrogen terwijl zij in verwachting was van hun tweede kindje. Bibi reageerde in eerste instantie nergens op, maar Waylon gaf zelf, vlak na de geboorte van zoon Chester, in een inmiddels verwijderd Instagram bericht toe dat hij een scheve schaats had gereden. „Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”

‘Het gaat goed’

Bijna twee weken nadat Waylon toegaf dat hij zijn hoogzwangere vriendin bedroog, zei hij tegen RTL Boulevard dat het goed ging tussen hen en dat ze samen hun problemen aan het oplossen waren. Die problemen waren snel opgelost en Bibi heeft Waylon vlak nadat het nieuws naar buiten kwam al vergeven. Afgelopen zomer zijn ze zelfs met hun gezin in een camper op pad geweest. Bibi liet in een YouTube-video weten dat ze door wilde met haar leven: „Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter.”

Tags

BEDROGBIBI BREIJMANVREEMDGAANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck