Waylon en Bibi werken aan relatie in Italië

Waylon en Bibi werken aan relatie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waylon en Bibi zijn afgereisd naar het buitenland voor een liefdestrip. Ze zijn in de Italiaanse stad Modena en Bibi post de ene romantische foto na de andere. Werken de twee aan hun relatie?

Waylon en Bibi worden sinds het bedrog van Waylon naar buiten is gekomen vaker apart van elkaar dan samen gespot. Zo ging Bibi onlangs alleen met de kinderen op reis naar Bali. Ook gingen er geruchten rond dat Waylon niet zijn best zou doen om de relatie te redden.

‘Op de bank’

,,Hij is op dit moment alleen in de avond bezig met zijn theatertour en daarnaast zit hij overdag thuis de hele dag op de bank en komt er voor de rest niets uit”, meldde Juicechannel eerder. ,,Waylon wil vooral alles achter zich laten en vooruit kijken, terwijl Bibi dat op dit moment niet kan.”

Romantisch

Daar lijkt nu verandering in gekomen te zijn, want de twee zijn samen vertrokken naar Italië. Bibi post op Instagram een aantal foto’s van afgelopen weekend. Selfies, foto’s van de omgeving én romantische foto’s met Waylon. De afgelopen tijd zagen we Waylon nauwelijks op haar Instagram voorbijkomen, iets wat ook volgers is opgevallen. ,,Fijn om jullie weer samen te zien”, reageert een volger onder de foto’s.

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie