‘Waylon gaat nog steeds vreemd’

Waylon gaat nog steeds vreemd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na zijn ontrouw tijdens de laatste zwangerschap van zijn vriendin Bibi, beloofde Waylon nooit meer een misstap te begaan. Maar volgens Yvonne Coldeweijer heeft hij die belofte nu al verbroken.

Waylon ging diep door het stof nadat bekend werd dat hij Bibi heeft bedrogen. De zanger liet in een statement op Instagram weten dat hij het ‘verkloot’ heeft bij zijn gezin. ,,Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk”, schreef hij.

Ook zei de zanger dat hij hulp gaat zoeken voor de ‘demonen’ in zijn hoofd. ,,Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”

Vergeven door Bibi

Bibi reageerde afgelopen week voor het eerst op het vreemdgaan van Waylon. Hoewel ze enorm boos was, wil ze de periode achter zich laten. ,,Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes”, vertelde Bibi in een YouTube-video. Eind goed, al goed?

Is Waylon wéér de fout in gegaan?

Niets blijkt minder waar: Waylon zou namelijk wéér vreemd zijn gegaan. ,,Ik heb gehoord dat Waylon twee weken geleden op een maandag bij een beachclub is geweest met een meid”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. Omdat Waylon het afspraakje geheim wilde houden, zou hij helemaal naar Zeeland zijn gereden om daar de dame te ontmoeten.

Volgens Coldeweijer was de verontschuldiging van Waylon nep en meende hij er niets van. De roddelkoningin heeft dan ook niets positiefs over hem te melden. ,,Vreselijke narcisten zoals Waylon, die hebben zichzelf een patroon aangeleerd en die doen dit om altijd te krijgen wat ze zelf willen.”

Tags

BIBI BREIJMANCOLDEWEIJERJUICEVREEMDGAANWAYLONYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck