Waylon: “Relaties gaan niet uit omdat ik vreemd ga”

Door: DitjesDatjes
21-11-2017

Waylon is deze week hoofdredacteur van Veronica Magazine. De aanleiding is de Top 1000 Allertijden die van zaterdag 25 november tot en met vrijdag 1 december te beluisteren is op Radio Veronica en Waylons aansluitende concertreeks in Rotterdam Ahoy.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

”Veronica Magazine is het blad waarvan ik als kind minutieus de hitlijsten bestudeerde. Ik groeide op met Veronica, dat was by far de stoerste zender”, zegt de zanger die volgend jaar voor de tweede keer naar het Eurovisiesongfestival gaat. Daarover zegt hij: “Je kunt het doen zoals je zelf wilt doen. Ik ga iets doen waar ik me comfortabel bij voel, maar mezelf ook mee uitdaag. Als je een serieus muzikant bent, wil je het grootste podium ter wereld hebben en dit is het grootste podium ter wereld. Hier kijken 250 miljoen mensen naar. En als ze er dan een wedstrijd van maken, dan wil ik hem winnen ook. Winnen is belangrijker dan meedoen”.

Rokkenjager

Hij gaat in zijn eigen blad ook in op de liefde, maar zonder zijn nieuwe vriendin Bibi Breijman te noemen. ”Veel mensen denken dat ik een of andere rokkenjager ben. Bij The Voice maakt Ali B er graag grappen over, maar kijk naar de afgelopen tien jaar en je ziet dat ik veelal vaste relaties heb gehad. Die gingen niet uit omdat ik vreemdging of behoefte had aan een andere vrouw”, zegt Waylon.

“Ik denk dat het in veel gevallen misging omdat mijn vriendinnen zich minderwaardig voelden. Ik kan dat gevoel niet beter maken. Ik weet dat ik in een relatie alles voor iemand doe. Soms te veel. Ik koop huizen, auto’s, hele kledingkasten vol kleren. Omdat ik het fijn vind om te delen. Ik kan een geweldig leven delen met een vrouw. Er is vaak geroepen: Waylon is een ouderwetse lul die wil dat zijn vrouw achter het fornuis staat. Fucking gelul. Dat verwacht ik totaal niet van mijn vrouw.”

 

 

 

 

Meer DenD