Waylon: ‘kandidaten moeten slimmer zijn na winst’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Waylon een van de coaches van ‘The voice of Holland’ is, zegt hij niet zoveel positiefs over het programma. Vooral over wat er met de winnaar na het programma gebeurt, vindt de zanger niet goed. Vaak blijken zij maar ‘eendagsvliegen’, en hoort het grote publiek niets meer van hen.

Covers

,,Je hebt bijna de hele vijver met talent in Nederland leeggevist en je hebt geen gigantische ster gemaakt”, zegt Waylon in een interview. ,,Op het moment dat een artiest heeft gewonnen, zoals vorig jaar Jim, gaat hij een coveralbum opnemen. Dat vind ik doodzonde. Ik wil Jim leren kennen, die covers heb ik hier al gehoord.”

Hoewel Waylon benadrukt dat het programma verder goed in elkaar zit, vindt hij dat de productie daar tekort schiet. ,,Ik vind dat de artiesten slimmer moeten zijn en het programma de periode erna op een andere manier moet regelen.”

Douwe Bob

Er is maar een handjevol artiesten die het na het winnen van een talentenjacht hebben geschopt tot BN’er. Jamai en Jim Bakkum, winnaar en tweede bij de eerste Idols, is het gelukt om door te breken. Ook O’G3NE (The Voice 2014) treden veel op. Douwe Bob werd de winnaar van ‘De Beste Singer-Songwriter’. Ook van hem horen we tegenwoordig nog veel.

Van Nina den Hartog, Julia van Helvoirt en Nikki Kerkhof hoort men maar weinig. En de bands ‘The Rivals’  en Men2B, van de talentenjacht ‘Popstars’ herinnert bijna niemand zich nog.

Tags

DOUWE BOBHITJAMAIJIMSHOWTALENTENJACHTWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck