Waylon koopt miljoenenvilla. Is dit het nieuwe liefdesnestje met Bibi?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Na tal van omzwervingen heeft Waylon eindelijk zijn rustpunt gevonden

Nadat Waylon zijn appartement verkocht aan de het Haarlemmerplein in Amsterdam, heeft hij in een aantal huurhuizen gewoond aan o.a. de Zuid As. Ook heeft hij een tijdje in de villa van zijn manager Paul Brinks aan de Loosdrechtse Plassen gewoond.

Hilversum

De laatste tijd was hij bezig met het zoeken naar een koopwoning. Zo werd hij o.a. gesignaleerd bij een prachtige woonboerderij. Maar zijn keus is uiteindelijk gevallen op deze villa in Hilversum. Hij heeft deze gekocht voor de prijs van 1.550.000,– euro. Dat weet Bekendeburen

De boel moet echter wel nog stevig worden verbouwd voordat Waylon er daadwerkelijk gaat wonen. Hij heeft er een hypotheek op genomen van 2 miljoen euro, dus die ruimte is duidelijk aanwezig. Vraag is natuurlijk ook of dit het liefdesnestje gaat worden voor hem en zijn vriendin Bibi.

Bibi en Waylon zijn een halfjaar samen en leerden elkaar kennen bij het programma It Takes Two. Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar uiteindelijk vloog de vonk toch over. Helaas ging het al snel mis met Bibi: het vloggen werd haar teveel. Ze kreeg burn-outverschijnselen en gaf huilend voor de camera toe dat ‘ze de weg kwijt is’. Waylon heeft het altijd voor zijn vriendin opgenomen, als anderen lachend spraken over de burn-out. Wie weet vindt Bibi samen met Waylon in deze villa eindelijk rust.

Tags

BEKENDEBURENBIBIHILVERSUMWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck