Waylon laat zich uit over misstap

Waylon laat zich uit over misstap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waylon wilde niet bij talkshow Jinek aanschuiven om over zijn misstap te vertellen, maar zat gisteren wél aan tafel bij Humberto Tan. De zanger werd live op televisie geconfronteerd met zijn misstap.

Waylon was zondagavond te gast in de talkshow van Humberto Tan om zijn nieuwe single ‘Spreekuur’ te zingen. Het nummer gaat over een roerige tijd in zijn leven, zo vertelde hij. Het gaf Humberto de kans om Waylon als allereerste de vraag te stellen over het bedriegen van zijn vriendin Bibi Breijman.

Nieuwe single over Bibi

Voordat Waylon zijn nieuwe single ‘Spreekuur’ ten gehore brengt, vraagt Humberto naar de afgelopen periode. ,,Als het niet goed gaat even, kan je dat verwerken in liedjes. Doe je dat dan ook?”

Waylon geeft toe dat de single eigenlijk over hem gaat. ,,Ik heb altijd gezegd: ik ben alleen maar gerechtigd om te schrijven over mijn eigen leven en over de dingen die ik doe. Ik vind het heel moeilijk om voor anderen liedjes te schrijven of liedjes te schrijven die voor mijn gevoel niet over iets gaan wat ik kan aanraken of wat ik begrijp.”

Waylon geconfronteerd met misstap

,,Dus iedere ervaring, ook als het een pijnlijke ervaring is, is een ervaring die je kunt opschrijven in een lied?”, vraagt Humberto, waarop Waylon knikt. Vervolgens vraagt Humberto voorzichtig naar de misstap die Waylon heeft begaan. ,,Jij bent heel kwetsbaar geweest. Heb je nog behoefte om iets toe te voegen aan wat je al eerder hebt verklaard op Instagram? Ik dacht: wat doe je jezelf aan met die hele verklaring!”

Waylon laat merken dat hij er niet veel over kwijt wil, behalve dat het momenteel goed gaat. ,,Het gaat goed. Ik hou van haar. Het is een geweldige vrouw”, antwoordt Waylon.

Tags

BIBI BREIJMANHUMBERTO TANJINEKMISSTAPVREEMDGAANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck