Waylon neemt zwangere vriendin mee naar Lissabon

Door: Tanja Brouwer
07-05-2018

Waylon staat komende donderdag op het podium tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival. In de coulissen staat zijn zwangere vriendin Bibi Breijman hem aan te moedigen.

Tekst gaat verder onder advertentie

Dansers

Voor Waylon breken er spannende dagen aan. De repetitie die hij onlangs uitvoerde viel niet in de smaak bij het grote publiek. De dansers vonden velen ‘vreemd’ en ook zijn jas met tijgerprint vonden velen niet mooi. Gelukkig kan Waylon altijd rekenen op de steun van zijn vriendin Bibi Breijman.

Zij is met hem mee gegaan naar Lissabon, waar het festival plaatsvindt. Op Instagram laat ze zien dat ze het heel leuk vindt om bij haar vriend te zijn, maar dat haar zwangerschap het soms wel lastig maakt. ,,Iemand nog een drugshond nodig?”, schrijft ze bij de foto, waarop te zien is dat ze over straat loopt en haar neus dicht houdt.

View this post on Instagram

Iemand nog een drugshond nodig? #preggoproblems

A post shared by Blabla Breijman (@bibibreijman) on

Kindje

Vorige week maakten Waylon en Bibi bekend een kindje te verwachten. Bibi wordt voor het eerst moeder. Waylon heeft al een zoon van twaalf jaar oud. Hij is blij dat hij nog een keer vader wordt, want voor zijn zoon Dylan is hij er niet altijd geweest. Lang hadden ze geen contact met elkaar, maar de laatste jaren ziet Waylon zijn zoon wel weer.

Waylon en Bibi kennen elkaar van het programma It Takes Two, waarin zangers samen optreden met Bekende Nederlanders. Waylon was haar coach. Bibi, die vlogt en bekend werd van het programma Oh Oh Cherso, won het programma.

Meer DenD