Waylon onthult: ‘Hierom ben ik vreemdgegaan’

Waylon had problemen van onderen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waylon heeft zondag in het programma Boerderij van Dorst verteld waarom hij Bibi tijdens haar zwangerschap heeft bedrogen. Kijkers vinden het maar een slap excuus. ,,Hij maakt het steeds erger.”

Waylon bevestigde in een inmiddels verwijderd bericht op Instagram dat hij tijdens de zwangerschap van Bibi haar heeft bedrogen. De ‘demonen’ in zijn hoofd waren daar de oorzaak van, zo legde hij uit.

‘De boel daar beneden werkte niet’

Ook dáárop kreeg Waylon kritiek, iets wat de zanger zelf onterecht vindt. ,,Ik begrijp dat het woord ‘demonen’ voor een heleboel mensen een ding was, van: ja, het is lekker makkelijk om het daarop af te schuiven. Maar niemand heeft ook maar enig idee van wat er bij jou speelt of bij jou thuis speelt”, legt hij uit in Boerderij van Dorst.

Vervolgens begint Waylon te vertellen over welke demonen hij het eigenlijk heeft. ,,Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen, die ervoor gezorgd hebben dat de boel daar beneden gewoon niet meer lekker werkte”, onthult hij.

Paniek

Waylon schrijft zijn overspel toe aan erectieproblemen en handelde uit paniek. ,,Ik ging op zoek naar datgene wat het prikkelt. Het is heel heftig om als man te ervaren van: het werkt niet, wat is er aan de hand?”

Medegast Frédérique Spigt haakt vervolgens in. ,,Het blijft natuurlijk toch wel gek dat jij dat bij iemand anders uit moet proberen”, zegt ze. ,,Maar dat is de paniek. Het meest mannelijke dat je bezit kun je op dat moment niet delen”, antwoordt Waylon.

‘Hij maakt het steeds erger’

Kijkers vinden het maar een slap excuus. ,,Waylon maakt het steeds erger”, schrijft een kijker op Twitter. ,,Zegt dat hij demonen in zijn hoofd kreeg door erectieproblemen en daarom vreemdging om te kijken of ‘ie het nog wel deed. Deze man.”

Een andere kijker is het volledig met de reactie eens. ,,Echt. Zijn vrouw is zwanger, zwangerschapsvergiftiging? Maar Waylon maakt zich zorgen om zijn?”

Tags

BEDROGBIBI BREIJMANBOERDERIJ VAN DORSTONTHULDONTHULLINGVREEMDGAANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck