Waylon wil The Voice of Holland terug op tv

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Waylon hoopt dat The Voice of Holland terugkeert op televisie. Dat vertelde de zanger, die al zes seizoenen meedoet als coach, zaterdagavond bij het NPO Radio 1-programma Onze man in Deventer. 

,,Ik heb werkelijk geen idee wat ze met The Voice van plan zijn. Ik hoop dat het terugkomt”, vertelt Waylon. ,,Ik hoop ook dat ik dan weer in die stoel zit. Al is het maar voor het gevoel om het nog een keer af te maken”, aldus de 42-jarige zanger.

Voor de eer

In januari werd de twaalfde reeks van The Voice abrupt van de buis gehaald. Na twee afleveringen werd er bekend gemaakt dat er grensoverschrijdend gedrag achter de schermen zou plaatsvinden. ,,Dit laatste seizoen ligt volgens mij wel redelijk in de prullenbak”, denkt Waylon. Toch zou hij het mooi vinden om “de eer” van het programma te herstellen en de talentenjacht terug te laten keren op televisie. ,,Ook voor de eer van de medewerkers die wél hun best gedaan hebben en altijd oké waren. En dat is absoluut het merendeel.”

Komend najaar trekt Waylon door Nederland met een theatertour ‘Gewoon Willem’. Hierdoor zit zijn agenda propvol en ruimte om mee te werken aan The Voice of Holland lijkt onmogelijk. ,,Het is ieder jaar een hel om de agenda’s op elkaar aan te sluiten. Daar vinden ze altijd wel iets op als ze het heel graag willen. En als het niet kan, dan kan het niet. Je kan er geen rekening mee houden. Dan ga ik op een paard gokken dat nog niet geboren is”, aldus Waylon.

Tags

THE VOICE OF HOLLANDWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie