Waylon zet tatoeage van Bibi: ‘Heeft nog steeds iets te bewijzen’

Waylon moet nog veel bewijzen aan Bibi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waylon heeft een behoorlijk opvallende tatoeage laten zetten. De zanger heeft op zijn lichaam laten vereeuwigen dat hij van zijn vriendin Bibi Breijman houdt.

,,Waylon heeft een nieuwe tattoo gezet”, meldt Juicechannel op Instagram. Bibi deelde de foto zelf in Instagram Stories, maar inmiddels heeft ze het kiekje alweer verwijderd.

‘Iets te bewijzen’

Ook Yvonne Coldeweijer deelt de foto op haar juicekanaal. ,,En in de categorie ‘ik heb nog steeds iets te bewijzen”’, sneert de juicekoningin. Waarom Bibi de foto van de tatoeage heeft verwijderd is echter niet duidelijk.

Achter het behang plakken

Na zijn overspel doet Waylon er naar eigen zeggen alles aan om een goede partner voor Bibi en een goede vader voor zijn kinderen te zijn, maar Bibi onthulde onlangs dat ze hem nog vaak achter het behang kan plakken. ,,Ik kan je soms aan de muur plakken!”, schreef Bibi op de verjaardag van Waylon op Instagram. ,,Omdat jij weer eens vol met die kop door de muur wil.”

Gaat Waylon nog steeds vreemd?

Overigens liet Yvonne Coldeweijer al eerder doorschemeren dat Waylon nog steeds niet trouw is. ,,Stel hé… Ik zou brengen dat Waylon nog steeds vreemdgaat. Zou je dat dan geloven?”, liet ze weten op haar juicekanaal. De familie van Bibi zou in elk geval helemaal klaar zijn met Waylon. ,,Voornamelijk haar ouders willen dat ze weggaat bij Waylon”, meldde Juicechannel. ,,Bibi zit op dit moment dus tussen haar familie en Waylon in.”

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck