Webshop Dirckiii.nl wordt 5 keer zo groot als nu

Dirckiii.nl groeit hard.
Door: DitjesDatjes
16-03-2021

Explosief groeide het afgelopen jaar het bereik en de groep fans van de webshop van slijterij DirckIII. In zeer korte tijd werd het online winkelen bij Dirckiii.nl een doorslaand succes. De slijter, met 41 vestigingen door heel Nederland, voorziet verdere groei. De webshop www.dirckiii.nl wordt 5 keer zo groot als nu.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Jeroen Besters, directeur van DirckIII, is trots op de snelle online groei ,,Wij zijn nog niet zo heel lang actief met onze webshop, maar met name het afgelopen jaar zijn we wel heel erg snel gegroeid. Het is werkelijk ongekend hoeveel nieuwe klanten wij dagelijks mogen verwelkomen.”

Prijzen

Volgens Besters heeft het ook alles te maken met de superlage prijzen. ,,Bovenop die laagste prijs, bezorgen we het ook nog eens gratis èn ontvang je bij iedere bestelling ook nog een leuke persoonlijke boodschap èn een verassing. Dat is dus een groot succes gebleken bij onze klanten.”

Dirckiii.nl is op de huidige locatie in Amsterdam uit het jasje gegroeid. De webshop verhuist naar Alphen aan de Rijn, waar ook het hoofdkantoor van de slijterij is gevestigd.

Grotere lokatie

Jochem Langeveld is coördinator en Tim Vonk is manager van Dirckiii.nl. ,,Op onze nieuwe, veel grotere locatie kunnen wij onze klanten nog beter en sneller van dienst zijn. We hebben daar straks maar liefst 5 laad- en losdocks voor de vrachtwagens. Het dagelijks aanvullen van de webshop en het versturen van de bestellingen met onze bezorgdienst kan daar dus echt razendsnel”, aldus Langeveld.

Vonk: ,,We gaan er zeker een feestje van maken voor onze klanten. Houd de webshop en onze nieuwsbrieven dus goed in de gaten.”

Magazijn Dirckiii.nl in Alphen aan de Rijn.
DirckIII in Alphen aan de Rijn.

Meer DenD