Webshop Yvonne Coldeweijer komt regelrecht van AliExpress

Yvonne Coldeweijer
Door: Charlotte Wijnen
27-07-2021

De spullen die Yvonne Coldeweijer verkoopt op haar webshop, schijnen regelrecht van AliExpress te komen. Een bekend trucje, dat we al kennen van onder anderen Maxime Meiland met haar modelijn Monciel.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gelijk in de uitverkoop

Hoewel Yvonne Coldeweijer normaal op haar Instagramaccount bekende Nederlanders ‘exposed’, is het nu de beurt aan haarzelf. ,,Zaterdag betrapten wij Yvonne erop dat zowat haar hele webshop een alishop is”, schrijft Instagramaccount gotcha_aliexpress.

Zo heeft ze sneakers op haar webshop staan die ze verkoopt voor 70 euro. Maar toen ze berichten kreeg dat haar spullen van AliExpress komen, zette ze gelijk een sale in en verschenen de sneakers voor slechts 20 euro.

‘Haal eraf!’

Dat dit uit is gekomen is natuurlijk géén goede reclame voor Yvonne. Al eerder zagen we dit gebeuren bij Maxime Meiland. Zij deed hetzelfde trucje met haar modelijn Monciel en kon vervolgens op geen enkele klant meer rekenen.

Yvonne heeft het nu doodsbenauwd en zegt tegen het account dat het eraf gehaald moet worden. Zij heeft het account namelijk aan ‘duizenden volgers geholpen’.

Fans niet blij

De fans van Yvonne zijn niet blij. ,,Jij was de enige die ik echt vertrouwde en geloofde. Ik hoop dat je op deze juice gaat reageren, dat verdienen je echte fans die al jaren jouw video’s kijken, waaronder ik en jou altijd supporten en artikelen kopen bij jou”, stuurt iemand naar Yvonne.

Maar Yvonne voelt zich duidelijk betrapt, want een reactie blijft vooralsnog uit…

Meer DenD