Website en Instagram Sonja Bakker weer online: toch bezig met comeback?

Sonja Bakker is terug!
Door: Charlotte Wijnen
11-11-2021

Nadat Sonja Bakker beschuldigd werd van het stelen van recepten en van Instagram werd verwijderd, besloot ze al haar werk even stil te leggen en ging ook haar website uit de lucht. Inmiddels is de website weer online én kun je je gewoon weer aanmelden voor het afslankprogramma. Ook heeft ze een nieuw account aangemaakt op Instagram. Probeert ze een comeback te maken?

Sonja ging offline

Sonja Bakker werd in september beschuldigd van het stelen van recepten en werd door veel Instagramgebruikers gerapporteerd wegens het plegen van plagiaat. Haar account met ruim 77.000 volgers werd verwijderd.

De dieetgoeroe was erg van slag en besloot dan ook om haar werk even stil te leggen. ,,Vanaf vandaag is mijn website offline. Aan een mooi avontuur is een eind gekomen. Dit doet pijn, heel veel pijn”, zei ze destijds in gesprek met weekblad Privé.

,,Ik besef dat het mijn eigen schuld is geweest, omdat ik er in de coronatijd niet genoeg bovenop heb gezeten. Hierdoor zijn er fouten gemaakt, waar ik nu op word afgerekend. Mijn bedrijf is om zeep geholpen.”

Begin van haar comeback?

Toch besloot de dieetgoeroe na drie weken haar website weer online te gooien. Voor het afslankprogramma kon je je niet aanmelden, maar wel als je op zoek was naar een mindset coach.

Maar nu lijkt ze weer terug te zijn van weggeweest. Een paar dagen geleden plaatste Barry van Suijdam een foto met Sonja op Instagram waarin hij haar tagde. Hoewel haar nieuwe account momenteel nog maar 100 volgers heeft, is het begin alvast gemaakt.

Inmiddels kun je je ook weer aanmelden voor het online afslankprogramma. Probeert ze het dan toch weer opnieuw?

Meer DenD