Wederom nederlaag voor Rachel Hazes

Rechtszaak Rachel H.
Door: Eva Steins
03-03-2021

Slecht nieuws voor Rachel Hazes: zij heeft wederom de rechtszaak tegen haar beste vriendin verloren. Dat heeft de rechter vandaag besloten…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Rachel en haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek raakten verzeild in een conflict over geld. Marieke huurde een tijd een woning van Rachel, maar al gauw ontstond er flinke drama. Volgens Rachel zou Marieke haar 1400 euro per maand moeten betalen voor de woning, terwijl Marieke beweert dat het zou gaan om een bedrag van 800 euro per maand. Nogal een verschil dus.

Huurachterstand

Rachel ging er met gestrekt been in en claimde dat haar voormalige vriendin een fikse huurachterstand van een paar duizend euro bij haar zou hebben. De ex van André Hazes eiste haar geld terug en probeerde Marieke zo snel mogelijk haar huis uit te zetten.

De rechtszaak leverde eerder al niets op maar Rachel bleef stug volhouden. Het liep zelfs zo uit de klauwen dat ze eiste dat haar dochter Roxeanne in de rechtbank zou verschijnen om tegen Marieke te getuigen. Dit terwijl Roxeanne en Rachel al langer dan een jaar geen contact met elkaar hebben…

Verloren

De rechter heeft Rachel wederom in het ongelijk gesteld. De huurverhoging is volgens de rechter onvoldoende onderbouwd. Rachel had in eerste instantie namelijk ingestemd met de 800 euro per maand.

Pas toen de vriendschap tussen Rachel en Marieke in zwaar weer kwam, verhoogde de weduwe de huur plots naar 1400 euro per maand. Ook de claim van Rachel dat de huurovereenkomst niet rechtsgeldig is besloten krijgt geen gelijk van de rechter.

Rachel gaat dus met lege handen naar huis. De advocaat van Marieke, Bernard Tomlow, is blij met de uitspraak. ,,Alle vorderingen zijn duidelijk. Het is een fantastisch vonnis wat recht doet aan de zaak”, laat hij aan Shownieuws weten.

LEES OOK:

Rachel Hazes weigert optreden Rox en Dre op verjaardag André

Meer DenD