Weduwnaar Bibian Mentel deelt hartverscheurend bericht

Bibian Mentel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Edwin Spee, de echtgenoot van de onlangs overleden paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel (48), heeft het zwaar met het verlies van zijn vrouw. Op Instagram deelt Spee een hartverscheurend bericht…

Bibian Mentel overleed vorige week aan de gevolgen van botkanker. De veelvoudig Olympisch kampioene kreeg uitzaaiingen in haar hersenen en was volgens de artsen uitbehandeld. Zij overleed vorige week op 48-jarige leeftijd.

Verdriet

Op Instagram stort haar man zijn hart uit. ,,Ik lig naast je, je bent er niet meer”, schrijft Edwin. “Maar zelfs alleen je lichaam straalt nog zoveel liefde uit.”

Zaterdag neemt de familie van Mentel afscheid van haar. ,,Het is oké, maar zo voelt het niet. De leegte is nu al groot en morgen is ook je lichaam weg en zal die leegte verder groeien. Maar ik pak niet naar de fles of verdovende middelen”, drukt Edwin op het hart.

Pijn

Het is duidelijk dat Spee het ontzettend zwaar heeft met het verlies van zijn geliefde vrouw. ,,Ik wil die pijn zo hard mogelijk voelen zodat jij die leegte weer zo snel mogelijk kan opvullen met onze grenzeloze liefde”, schrijft hij. ,,De leegte zal plaatsmaken voor alle mooie herinneringen en ik zal je weer voelen en proberen jouw warmte verder te blijven verspreiden.”

,,Ik mis je lieve schat, ik mis alles aan je! We are united, we are one! Je man for ever!” sluit Edwin af.

Tags

BIBIAN MENTELOVERLEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck