Weegschaal beheerst Patty’s leven

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Patty Brard ontwikkelt een ongezonde relatie met de weegschaal. In haar nieuwe vlog vertelt ze dat het iedere dag om de weegschaal gaat.

Halverwege

,,Het is bijna een obsessie aan het worden”, zegt ze in het filmpje dat op LINDA.tv staat. Gelukkig laat die weegschaal wel goede cijfers zien, want sinds ze de maagverkleining heeft gehad is ze al 14 kilo afgevallen. ,,We zijn er nog niet, maar pas halverwege. Kijken of er nog wat van me overblijft.”

Vermoeid

Door alle veranderingen en aanpassingen vond Patty dat ze wel een weekje vakantie had verdiend. Ze bleef gewoon in haar huis in Ibiza, maar wilde alleen maar leuke dingen doen. Helaas voelde ze zich ontzettend vermoeid, en moest ze ook naar de dokter. ,,Hier lig ik weer aan een infuusje met extra ijzer. Het wordt erin gedrupt en ik heb net een heerlijke cocktail van vooral vitamines B en C en mineralen en magnesium gekregen.” Dat is niet het enige kwaaltje dat Patty als gevolg van de maagverkleining heeft, want ook werken haar darmen minder goed en heeft ze een slechte huid gekregen.

Gelukkig is haar man Antoine er voor Patty. Hij verzorgt haar goed als zij dit nodig heeft. ,,Iedere ochtend als ik op de weegschaal heb gestaan en weer terug in mijn bed spring, komt hij binnen met een kommetje havermout.”

Tags

GEWICHTMAAGVERKLEININGPATTY BRARDWEEGSCHAAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck