Weer deelnemer My 600-lb Life overleden

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Een van de deelnemers aan afvalprogramma My 600-lb Life is overleden. Sean Milliken werd 28 jaar.

In het programma van zender TLC worden Amerikanen met morbide obesitas een jaar lang gevolgd. In bijna alle gevallen krijgen ze een maagverkleining uitgevoerd in het ziekenhuis van Younan ‘Dr. Now’ Nowzaradan. Sean woog aan de start van de opnames van zijn aflevering in 2015 niet de 600 Amerikaanse ponden uit de naam van het programma, maar 900, ruim 400 kilo. Hij verloor gedurende het jaar 180 kilo.

In 2018 filmde TLC Sean voor een terugblikspecial. Hij vertelde daarin dat zijn moeder, die zijn steun en toeverlaat was tijdens zijn afvaljaar, onverwacht was overleden. Zijn vader kondigde dinsdag op Facebook aan dat ook Sean gestorven is door een infectie. Zondag had hij moeite met ademen en werd hij opgenomen in een ziekenhuis. “Ze konden hem weer bij brengen, maar niet lang daarna stopte zijn hart ermee”, aldus Matt Milliken.

Sean is de derde deelnemer van het programma die het afgelopen halfjaar is overleden. In augustus stierf Lisa Fleming aan complicaties van haar overgewicht. Enkele weken daarvoor pleegde James ‘L.B.’ Bonner zelfmoord. In 2017 overleed een van de deelnemers tijdens de opnames van zijn aflevering.

https://youtu.be/VwgGibY7tfw

 

 

 

Tags

AFVALLENMAAGVERKLEINING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck