Weer drama op filmset Rust: crewlid dreigt arm te verliezen door giftige spin

Weer drama op filmset Rust
Door: Charlotte Wijnen
08-11-2021

Opnieuw een groot drama op de filmset van ‘Rust’. Een crewlid is bij het afbreken van de set gebeten door een giftige spin en dreigt daardoor zijn arm te verliezen. Rust er een vloek op de film?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De opnamen van de filmset ‘Rust’ werden stilgelegd na de fatale schietpartij waarbij acteur Alex Baldwin per ongeluk cameravrouw Haluna Hutchins doodschoot. De set wordt inmiddels afgebouwd, maar er heeft weer een drama plaatsgevonden.

Gebeten door vioolspin

Jason Miller, onder meer verantwoordelijk voor de op- en afbouw van de belichting, kwam tijdens de werkzaamheden in aanraking met een vioolspin.

Miller kreeg een aantal dagen na de beet te maken met verschillende symptomen, zo meldt Sky News. De beet veroorzaakte necrose op zijn arm waarbij het huidweefsel afsterft. Hij is in het ziekenhuis opgenomen en heeft elke dag meerdere operaties ondergaan, terwijl artsen hun best doen om de infectie te stoppen en zijn arm proberen te redden van amputatie.

Een woordvoerder van de film rust laat aan Sky News weten geen uitspraken te doen over het incident. ,,We doen geen uitspraken over individuele personen die deel uitmaken van de cast. Ook reageren we niet op privégevallen.”

Meer DenD