Weer drama voor Linda de Mol: arrestatie in vriendenkring

Weer drama voor Linda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na het Voice-schandaal krijgt Linda de Mol te maken met een nieuw drama. Frank, de man van haar beste vriendin Annemarieke, is opgepakt in Italië. En juist bij hen zocht Linda steun als het haar allemaal te veel werd…

Het Financiële Dagblad berichtte onlangs dat Frank, die ‘de fiscalist van de sterren’ wordt genoemd, in zijn vakantiehuis in Italië in Valfabbrica door de politie is opgepakt. Volgens weekblad Story gaat het om de man van de beste vriendin van Linda de Mol.

Belastingontduiking

Frank, die belastingadviseur is, zou zich bezig hebben gehouden met het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde internationale regelingen voor belastingontduiking aan BN’ers. Volgens het OM zou Frank miljoenen euro’s uit het zicht van de Belastingdienst hebben gehouden door zijn cliënten op papier te laten emigreren naar het buitenland. De advocate van Frank laat aan Story weten dat Frank nog in Italië zit. ,,Wij hopen op korte termijn dat hij daar niet meer hoeft vast te zitten.”

Beste vriendinnen

Omdat Annemarieke de afgelopen tijd een grote steun geweest is voor Linda, probeert Linda er nu op haar beurt voor haar vriendin te zijn. De twee kennen elkaar sinds de middelbare school. ,,Toen Annemarieke en Frank trouwden, was Linda getuige van de bruid”, vertelt een Gooise bron in weekblad Story. ,,Dat verbaasde niemand. De twee waren en zijn nog steeds beste vriendinnen.”

Ellende

Ook Frank is in de loop der jaren zeer goed bevriend met Linda geraakt, vertelt de bron. ,,Sinds 2013 maakt hij zelfs deel uit van de Raad van Commissarissen van haar LINDA.foundation. En net nu Linda hun steun zo goed kan gebruiken, zitten Annemarieke en haar man zelf in de ellende…”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck