Weer een domper voor Mia en Dion

Alles gaat fout bij deze amateurs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de valse optredens heeft Nederland nog weinig vertrouwen in Mia Nicolai en Dion Cooper. En nu heeft het Songfestival-duo opnieuw een grote domper te verwerken gekregen, want ook de wedkantoren laten het nu afweten. Mia en Dion zijn gezakt van plaats 21 naar 37…

Het Songfestival is nog niet begonnen en voor Mia en Dion is het avontuur nu al dramatisch te noemen. De twee worden na hun valse optredens overspoeld met kritiek. Nederland heeft er geen vertrouwen in dat het duo twaalf punten gaat halen, en dat wordt nu bevestigd door de wedkantoren.

Bijna onderaan

De internationale wedkantoren, vaak een goede voorspelling van de uitslag van het Eurovisie Songfestival, laten Mia en Dion massaal links liggen. Anderhalve week geleden, vlak voor hun tweede dramatische liveoptreden, stonden ze nog op de veertiende plek. Vorige week zakten ze naar plek 21 en inmiddels bungelen ze bijna onderaan op plek 37.

‘Weinig voorbereiding’

Mia reageerde vorige week voor het eerst op de valse noten. Volgens haar ligt het aan de techniek en aan de voorbereiding die zij en Dion hebben gehad. ,,We hadden veel pech met de in-ears en de techniek”, zei Mia in de podcast Songfestival Troubadours. ,,Door het hele circus is er ook gewoon weinig tijd geweest voor het voorbereiden. Daardoor is het minder goed gegaan dan we zelf hadden gewild.”

Tags

DION COOPEREUROVISIE SONGFESTIVALMIA NICOLAISONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck