Weer een kindje? Barbie doorbreekt wekenlange stilte

Samantha de Jong weer terug op Instagram
Door: Charlotte Wijnen
30-08-2021

Samantha de Jong, ook wel Barbie genoemd, laat eindelijk weer iets horen. Na een lange stilte is ze weer terug op Instagram. En ze heeft meteen nieuws…

En wie zijn de mannen?

Nadat er een lange tijd niets van Samantha vernomen werd, gingen geruchten de ronde dat haar telefoon gestolen zou zijn. Om die reden zou ze niet meer bij haar Instagramaccount kunnen. En dit lijkt waar te zijn, want ze doorbreekt eindelijk de stilte zelf via een nieuw Instagramaccount.

Aan haar volgers wil ze meteen laten weten dat ze er een ‘kindje’ bij heeft, ,,Me kindje boefie”, schrijft Samantha bij de foto van haar nieuwe hondje. De hond zit tussen twee mannen, maar wie dit zijn houdt ze liever nog even geheim.

Ziekenhuis

Samantha deelde een tijdje terug een video op haar Instagram en schreef erbij ‘op boevenpad te gaan’. Wat de realityster daarmee bedoelde is niet duidelijk, maar sindsdien werd er niets meer van haar vernomen.

Op social media werd er volop gespeculeerd. In de video zou Samantha namelijk ‘niet helemaal helder’ zijn geweest. Vervolgens merkten oplettende volgers op dat enkele dagen erna een ambulance met spoed werd uitgerukt naar de straat waar Samantha in Den Haag woont. Geruchten gingen de ronde dat ze naar het ziekenhuis is gebracht. Of het echt om Samantha ging, is niet bekend.

Meer DenD