Weer geruchten over affaire Humberto Tan

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De geruchten gaan weer rond dat Humberto Tan een affaire heeft. Volgens Weekend zou de getrouwde presentator zijn vrouw Ineke bedrogen hebben met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe.

Bevestigd noch ontkent

De minnares reageert op het gerucht. Ze wil niets bevestigen maar ook niet ontkennen. ,,Ik ga niet bevestigen of ontkrachten wat er wel of niet van juist is. Maar ik denk wel dat er genoeg geschreven is dat ik daar verder niet aan hoef toe te voegen” meldt ze telefonisch aan Shownieuws.

Dat Humberto en Laura elkaar kennen geeft zij wel toe. Ze hebben elkaar leren kennen in de fotografie wereld. Volgens haar zou het de bedoeling zijn dat ze samen mooie fotografie projecten zou gaan maken. ,,Maar daar is dit verhaal uiteindelijk uitgekomen” vertelt ze.

Een bron in Weekend laat weten: ”in eerste instantie vonden ze elkaar vooral in hun gezamenlijke liefde voor fotografie. Maar al snel bleken zij een enorme klik te hebben en sloeg na enkele dates de vlam in de plan.” Volgens deze bron zouden de twee regelmatig afspreken in een Amsterdams hotel.

Dionne Stax

Net als de geruchten over de presentator zijn geheime affaire met Dionne Stax, geeft Tan ook dit keer geen reactie op de verhalen die rond gaan over deze affaire. De twee hielden destijds allebei hun mond gesloten. ,,Wij doen nooit uitspraken over privézaken” zegt een woordvoerder van Humberto en wil verder ook niet reageren.

Tags

DIONNE STAXFLEURHUMBERTO TANMINNARESPRIVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck