Weer gezondheidsproblemen voor Charlene?

Weer gezondheidsproblemen voor Charlene?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De gezondheid van Charlene is al een lange tijd reden tot bezorgdheid. In het verleden kampte ze met een hoop gezondheidsproblemen, maar de afgelopen tijd lijkt het een stuk beter te gaan. Toch is dat in werkelijkheid niet helemaal het geval, onthult prins Albert.

Na een lange afwezigheid, zien we Charlene de afgelopen tijd weer wat vaker in het openbaar. Zo verscheen ze samen met prins Albert en de tweeling Jacques en Gabrielle op 19 november ter gelegenheid van de Monegaskische nationale feestdag. Charlene leek weer te stralen, maar is dat ook echt zo?

Moe

,,Soms is ze moe”, onthult Albert in een interview met Monaco Matin. Albert zegt dat het noodzakelijk is dat Charlene wat meer tijd krijgt om haar weg terug te vinden en meer verplichtingen aan te gaan. En daarin probeert hij haar naar eigen zeggen zoveel mogelijk bij te staan. ,,Ik ben heel blij dat ze in orde is en dat ze al aan veel evenementen kan deelnemen”, zegt hij.

Ontmoeting

Charlene doet nog altijd rustig aan en kan dus niet overal bij zijn. Dat bleek wel toen Albert twee weken geleden zijn buitenechtelijke kinderen kwam opzoeken in New York. Zijn ex-geliefde Nicole Coste, die nog altijd een oogje op Albert lijkt te hebben, was ook aanwezig bij het bezoek. Charlene zou op dat moment ook in New York geweest zijn, maar was bij de ontmoeting nergens te bekennen.

Tags

PRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck