Weer ‘golden shower’ voor Patricia Paay

Patricia Paay
Door: Eva Steins
09-10-2020

Patricia Paay heeft een moeilijke periode achter de rug. Haar leven stond op z’n kop toen een seksfilmpje van haar uitlekte. Heel Nederland zag hoe Patricia aan plasseks deed en de Engelse term ‘golden shower’ was onlosmakelijk verbonden met Paay. Nu laat Paay zien dat ze een flinke dosis zelfspot bezit, wat een hilarische foto oplevert.

Schandaal

Patricia Paay laat zich niet gek maken door de commotie rondom het schandaal en steekt flink de draak met zichzelf. Voor tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ laat Paay zich fotograferen met een gouden douchekop. Hiermee verwijst ze naar het ‘golden shower’ (Engelse term voor plasseks) incident.

Zelfspot

Richard Groenendijk kan de humor van zijn goede vriendin Patricia enorm waarderen. Hij deelt de foto van haar met de gouden douchekop vol trots op z’n Instagram account.

Bij de foto prijst hij Paay en schrijft erbij:

,,Wát je ook vindt van @patricia_paay ,als je jezelf voor @hetperfecteplaatjertl laat fotograferen met een ‘golden shower’, kan je van alles over d’r beweren, maar niet dat ze geen zelfspot heeft. Tè geestig dit. 😂 ”

Ook in de reacties giert men het uit om Paay’s zelfspot. Ook Jochem Myjer vindt het een hilarische zet. ,,Vind ik ook” sluit hij zich bij Richard aan.

Thomas Acda trapt een lolletje met Paay ,,Ik zei meteen toen die video uitkwam- ik mag bidden dat ik er zo goed uit zie op die leeftijd !”

Soy Kroon vindt het een moedige zet van Paay. ,,Wacht maar tot de uitzending.. geweldig van haar!”

LEES OOK:

Rechtszaak plasseksfilmpje Patricia Paay binnenkort hervat

Meer DenD