Weer heftige beelden opgedoken Hunter Biden

Hunter Biden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een heftige video uitgelekt via Daily Mail waarop een naakte Hunter Biden te zien is. Op de beelden vertelt de zoon van de Amerikaanse president aan een prostituee dat een derde laptop gestolen is waar sekstapes op staan.

Chantagemateriaal

Het zou nu gaan om een derde laptop die Hunter Biden kwijtraakte, meldt Daily Mail. De eerste laptop viel via een reparatiewinkel in handen van journalisten en een tweede namen autoriteiten in beslag toen ze het kantoor van een bekende psychiater overhoop haalden.

Achter de derde laptop zou volgens Biden een Russische groep zitten. Deze laptop is nog steeds niet boven water. Mogelijk worden de video’s als chantagemateriaal achter de hand gehouden.

Gedrogeerd door Russen

De beelden die uitgelekt zijn via Daily Mail dateren uit januari 2019. De poedelnaakte Hunter vertelt aan een prostituee dat een Russische groep een derde laptop van hem heeft gestolen. ,,Ze hebben video’s waarop ik dit doe”, zegt hij in de video, verwijzend naar de seks die hij net met de prostituee heeft gehad. ,,Ze hebben zulke gekke video’s van mij.” Die beelden dateren volgens hem uit de zomer ervoor, in 2018.

Hij was die zomer in Las Vegas en zou op het moment van de diefstal buiten bewustzijn zijn geweest. Russische drugsdealers zouden hem gedrogeerd hebben in een hotelkamer. ,,Ik zat daar, en dat is het laatste wat ik me herinner. En ik val nooit flauw, nooit”, vertelt Hunter.

Slecht nieuws

Toen hij wakker werd merkte hij ineens dat zijn laptop weg was. ,,Ik denk dat die ene hem gestolen heeft. Die drie, het was een soort groep. Een dealer en twee gasten.”

Dat de laptop nog niet boven water is, is niet alleen slecht nieuws voor Hunter Biden, maar ook voor zijn vader Joe Biden, de Amerikaanse president.

Tags

HUNTER BIDENJOE BIDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie