Weer liefdesdrama voor DIT Boer Zoekt Vrouw-stel

BZV-stel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Boer Zoekt Vrouw kan zorgen voor veel liefde, maar ook voor een hele hoop leed. Dat ondervond deelneemster Jacqueline uit seizoen 2020 maar al te goed. Haar boer Geert-Jan ging er vandoor met een ander…

Het leek de ideale match: boer Geert-Jan die ruim 56 brieven kreeg. Na de logeerweek bleven er twee dames over: Jacqueline en haar rivaal Karine. Hoewel het voor Jacqueline kat in het bakkie leek greep zij toch pijnlijk mis. De boer koos voor Karine als zijn metgezel op de stedentrip. ,,Ik was flabbergasted”, vertelt Jacqueline aan Privé.

Reis

Een flinke domper voor Jacqueline, die het met Geert-Jan wel zag zitten. Tot overmaat van ramp moest zij aanschouwen hoe hij haar rivaal meenam op de trip die volgens haar alleen voor haarzelf bestemd was. Dat terwijl ook hij zeker leek te zijn van zijn zaak en zijn gevoelens voor Jacqueline. ,,Toen we de avond daarvoor alleen waren, zei hij: ‘Ik heb mijn keuze gemaakt’. Daardoor was ik in de veronderstelling dat het wel goed zat. Één en één is twee toch?”, aldus de vrouw.

Toch moest zij aanschouwen hoe hij een andere vrouw meenam op stedentrip. Zij was flink teleurgesteld in Geert-Jan. ,,Want ik had best willen weten hoe het zou zijn om echt te daten en afspraakjes te maken zoals het normaal gaat bij een ontmoeting.”

Reünie?

Zat er na al deze drama nog een kans in voor Geert-Jan en Jacqueline, nadat duidelijk werd dat hij en Karine er een punt achter hadden gezet?

,,Met de kerst hebben we elkaar opgezocht. Heel gezellig”, vertelt Jacqueline. De liefde is toen weer opgebloeid. ,,Toen is het tussen ons meer dan een vriendschap geworden.”

Maar al gauw draaide de gezelligheid weer om. ,,In maart zat hij allen bij Yvon op de bank voor opnamen van de BzV-reünie. Hij zei toen tegen haar dat wij aan het ‘onderzoeken’ waren”, aldus Jacqueline. Dit ging er bij haar niet in. ,,Op dat moment dacht ik: Prima als jij dat zo voelt, maar dan houdt het voor mij echt een keer op. Ik was er klaar mee.’

Kans?

Zit er nog een kans in dat het goedkomt tussen Geert-Jan en Jacqueline? Daarop geeft zij een kraakhelder antwoord.

,,Als hij denkt dat hij iemand anders naast zich moet hebben, dan ga ik niet aan hem trekken”, vertelt Jacqueline. ,,Het is graag of niet, en bij twijfel niet doen. Maar dat is nou al enige tijd geleden en het leven gaat door. Even goede vrienden.”

Tags

BOER ZOEKT VROUWGEERT JANLIEFDEYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck