Weer ophef over drugsgebruik Goldband: ‘Heb je ook speed?’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Als je Goldband niet kent van hun muziek, dan ken je de band ongetwijfeld van de beruchte ‘snuif-video’. Dat drank en drugs een dingetje is bij de band, werd gisteren op Koningsdag opnieuw duidelijk tijdens een interview.

Terwijl Shownieuws Miss Montreal en Goldband-lid Boaz aan het interviewen is, kan ander Goldband-lid Milo het niet laten om het gesprek te onderbreken. Hij heeft namelijk een brandende vraag: ,,Heb je ook speed bij je?”, vraagt Milo aan de twee. ,,Nee, nee”, antwoordt Miss Montreal.

Drugs achter de schermen

,,Hij vroeg rommel”, verduidelijkt Boaz wanneer de verslaggever vraagt wat er zojuist gebeurde. Wordt er veel drugs gebruikt achter de schermen? Boaz knikt. ,,Tuurlijk, ja joh!”, antwoordt hij. Maar volgens Miss Montreal gebeurt dat alleen wanneer de leden van Goldband aanwezig zijn. ,,Sinds zij er zijn wel. Vroeger niet hoor, toen was alles heel braaf.”

Problemen

Eerder gaf Milo in een interview met 3voor12 openlijk toe dat hij en de andere bandleden problemen hebben met verdovende middelen. ,,Het is wel iets waar we met z’n vieren mee worstelen, ieder op zijn eigen manier. Dat is niet iets van de laatste tijd, ook lang voor Goldband al. We zijn altijd al van het feesten en het verdoven geweest”, vertelde Milo.

Tags

DRUGSGOLDBAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck