Weer tegenslag voor Arie Ribbens

Door: DitjesDatjes
14-03-2019

Het gaat al heel lang niet goed met Arie Ribbens (82). Hij kreeg longkanker en onderging tot twee keer toe een heupoperatie. Nu is er nog een flinke tegenslag te verwerken: bij Arie is vasculaire dementie vastgesteld.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vooral Cea, de echtgenote van Arie Ribbens, heeft het er heel moeilijk mee. ,,Ik weet al geruime tijd dat Arie vasculaire dementie heeft. Ons blijft echt niets bespaard!” aldus Cea tegenover Story. ,,We dachten eigenlijk alles wel gehad te hebben. Maar het blijkt niet genoeg.”

Oude dag samen

Het leven van Cea is er ook niet gemakkelijker op geworden. ,,Ik zit wat Arie’s gezondheidsproblemen betreft al zo’n tien jaar in een rollercoaster. Ik vind het heel jammer dat dit er nog eens bovenop is gekomen. Van tevoren hoop je op een oude dag samen. Maar ik hou van hem. Ik wil Arie ook zo lang mogelijk bij me houden.”

Ook Cea kreeg de afgelopen tijd te maken met gezondheidsproblemen. ,,Ik had een veel te hoge bloeddruk. De specialist heeft daarom bij mij een gastric bypass uitgevoerd waardoor de hoge druk vermindert en zelfs verdwijnt.”

Meer DenD