Weer tegenslag voor Donny Roelvink

Weer een tegenslag voor Donny
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Donny Roelvink heeft opnieuw een grote domper te verwerken gekregen. Omdat hij zijn paspoort kwijt is moet hij zijn vakantie naar Dubai uitstellen. Donny baalt behoorlijk.

Voor Donny zit het nieuwe jaar nu al ‘vol verrassingen’, zo laat hij weten op Instagram. Na een blessure aan zijn rug kreeg hij buikgriep, waardoor hij opnieuw in bed belandde. ,,Ik had het weekendje toen ook Parijs staan. Dat moest ik verplaatsen, want ik lag er helemaal af”, vertelt Donny.

Vakantie uitstellen

Donny dacht dat hij voor het hele jaar wel weer genoeg ongeluk had gehad, maar niets blijkt minder waar. Hij zou afgelopen weekend naar Dubai vliegen, maar ook die reis heeft hij uit moeten stellen. ,,Omdat ik dus eergisteren erachter kwam dat ik mijn paspoort kwijt ben en ik pas morgen weer een nieuwe kan aanvragen”, vertelde hij gisteren in Instagram Stories. ,,Dus nu gaan we dinsdag. Het is alsnog niet het einde van de wereld. Altijd positief blijven denken. Maar goed, dat was het weer voor mij.”

Klap

Eind december vorig jaar kreeg Donny een keiharde klap te verwerken: hij kreeg de diagnose teelbalkanker. De operatie die hij onderging om één van zijn ballen te laten verwijderen, verliep volgens hem gelukkig goed. De tumor van 4 bij 4 centimeter op zijn verwijderde testikel is getest en daar kwam een minder agressieve vorm van teelbalkanker uit.

Tags

DONNY ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck