Wéér vals optreden Tino Martin: ‘Had daarvoor gedronken’

Tino kan niet zingen en drinken tegelijkertijd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tino Martin stond afgelopen weekend op het podium maar zong tot grote teleurstelling van zijn fans zo vals als een kraai. Volgens Juicechannel had de zanger daarvoor de hele middag op het terras gezeten waar de alcohol rijkelijk vloeide.

Het optreden van Tino Martin op Bevrijdingsdag achtervolgt hem nog steeds. Nog stééds krijgt de zanger kritiek op zijn valse optreden. Geheel onterecht is dat niet, want afgelopen weekend gebeurde het opnieuw: zijn gezang was niet om aan te horen.

12.000 euro voor een vals optreden

,,Tino Martin had dit weekend een optreden maar heeft daarvoor de hele middag aan de zuip gezeten”, meldt Juicechannel op Instagram. En de beelden die het kanaal van het optreden deelt, liegen er niet om. De zanger staat wat wankel op het podium en zijn stem klinkt allesbehalve zuiver.

Het ging om een 25-jarig huwelijk feestje. ,,Ze hebben 12.000 euro voor hem betaald. Het was echt een drama”, vertelt een bron aan het kanaal. ,,Na het feestje moest die ook meteen weg van zijn manager. Hij mocht geen foto’s maken.”

‘Toen was hij ook al aangeschoten’

Het is niet de eerste keer dat Tino aangeschoten lijkt tijdens een optreden. Een paar jaar geleden trad hij op bij een vestiging van Holland Casino. ,,Toen kwam hij ook al aangeschoten binnenlopen”, vertelt een andere bron aan Juicechannel.

Ook herinnert iedereen zich ongetwijfeld het optreden op Bevrijdingsdag vorig jaar. Tino zong zó vals, dat hij bakken met kritiek over zich heen kreeg. ,,Daar heb ik wel een deuk van opgelopen. Ik werd er heel erg onzeker van ook”, vertelde Tino destijds over het optreden.

Tags

OPTREDENTINO MARTINVALS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck