Weet Eva Jinek hoge verwachtingen waar te maken?

Door: DitjesenDatjes
03-01-2020

Voor Eva Jinek is het vandaag een spannende dag. Weet ze de hoge verwachtingen met haar nieuwe talkshow op RTL 4 waar te maken? Hopelijk kan zij het tij keren voor de talkshows op RTL 4, die keer op keer maar weinig kijkers weten te trekken.

Ook koningin op commerciële?

Het lukte Humberto Tan, Twan Huys en zelfs Beau van Erven Dorens niet de kijkcijfers van hun talkshow op RTL naar een redelijke hoogte te krijgen. Laatste redmiddel van RTL lijkt EVa Jinek te zijn, die vanavond moet bewijzen dat zij niet alleen de ‘talkshowkoningin’ op de publieke omroep is, maar ook op de commerciële.

Aan de talkshow zelf, die net zoals op de NPO nog steeds Jinek heeft, zal het niet liggen. Net zoals de naam is ook de show zelf niet veranderd. “De kijkers krijgen wat ze van mij gewend zijn. De hoofdrolspelers uit de actualiteit nodig ik aan tafel uit en ik voer met hen het gesprek van de dag”, zei Eva eerder over haar programma op RTL 4. Zelfs het team van Eva Jinek is hetzelfde gebleven, want zij zijn net zoals Eva zelf verhuisd naar de commerciële zender.

Geen reclame

Als de kijkers toch uitblijven zal dat niet liggen aan de vele reclameblokken, waar doorgaans veel over geklaagd wordt door kijkers. Jinek zal namelijk niet onderbroken worden door reclame. 

Meer DenD