Gerard en Gordon gaan ieder eigen weg

Door: DitjesenDatjes
20-03-2019

Het ziet ernaar uit dat er de komende jaren geen programma met ‘Geer & Goor’ worden gemaakt. Gerard Joling heeft een contract getekend bij RTL en gaat alleen daar nog exclusief programma’s voor maken. En dat terwijl Gordon onlangs de overstap naar Talpa heeft gemaakt.

Graftak

Jarenlang lieten Geer & Goor duizenden mensen schaterlachen op de bank. ‘Ik heb er de kracht niet voor’, ‘Ik kan niet meer’, ‘Het is echt niet te geloven’ en ‘graftak’, waren een paar van hun uitspraken die menig kijker dagelijks ging gebruiken. Helaas werden de grappen afgewisseld met heftige ruzies. De valse stiefzusters konden niet met en niet zonder elkaar.

Gordon stapte uit de Toppers, en heeft meerdere malen verkondigd nooit meer te willen samenwerken met Gerard, maar altijd verscheen er weer een nieuw programma van hen. Zelfs toen Gordon in zijn biografie, die vorig jaar uitkwam, schreef dat Gerard een ‘oude viezerik’ is en dat Gerard zijn visagist, kledingstijl en stylist heeft gepikt, zaten ze later naast elkaar bij The Voice Senior.

Flop

De shows van Gordon bij RTL, zoals Screentest en Gordon & Estelle: Weg Ermee, scoorden enorm slecht. Zo slecht, dat het programma dat hij samen maakte met Estelle Cruijff zelfs eerder van de buis is gehaald.
Gerard hoopt dat hij, in tegenstelling tot Gordon, wel de kijkers naar RTL kan lokken. Hij gaat onder andere en tv-show ‘The Masked Singer’ presenteren.

 

Meer DenD