Weggestuurde Babette van Veen verklapt: ‘Ik keer terug in GTST’

Babette van Veen terug in GTST
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Babette van Veen, die al in de allereerste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden in 1990 te zien was, werd vorig jaar abrupt uit de serie geschreven. Nu blijkt dat haar gedwongen vertrek maar van korte duur was, want ze verklapt dat ze deze week alweer terugkeert in de soap.

Babette was enorm beledigd toen ze een halfjaar geleden moest vertrekken uit de soap. ,,Ik vind mezelf een waardevolle kracht. We houden met z’n allen die boot drijvende, maar ze kieperen jou over de reling omdat ze denken dat ze jou niet nodig hebben. Dat vond ik het pijnlijkst”, zei ze in De Perstribune op NPO Radio 1.

Boosheid als sneeuw voor de zon verdwenen

Maar toen Babette onlangs een bericht kreeg om te komen ‘praten’, was haar boosheid direct verdwenen. ,,Natuurlijk wilde ik dat!”, zegt ze enthousiast in gesprek met RTL Boulevard.

Dat ze nu alweer terugkeert, zag ze echt niet aankomen. ,,Ik had mijn spulletjes gepakt, ik had afscheid genomen. Ik heb een borrel gehad, een etentje gehad, een gouden horloge gehad. En ik ben weggegaan.”

Veel reacties

Waarom ze is teruggevraagd weet ze zelf ook niet. ,,Maar ik ben er gewoon weer”, vertelt ze. ,,Het is wel zo dat ik veel reacties van mensen heb gehad die het niet leuk vonden dat Linda wegging.”

Hoe lang we Babette in de soap gaan zien is nog niet bekend. ,,Ik kan wel zeggen dat ik niet vandaag of morgen weg ben. Verder moet er gekeken worden wat ze willen met het personage.”

Tags

Babette van VeenGoede Tijden Slechte TijdenGTSTonthuldOnthulling

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie