Weinstein geeft mailtjes ‘slachtoffer’ vrij

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

NEW YORK – Harvey Weinstein heeft vrijdag de mailtjes openbaar gemaakt die hij kreeg van een van de vrouwen die hem heeft aangeklaagd voor seksueel misbruik. In de berichten, die door TMZ zijn gepubliceerd, toont de bewuste vrouw genegenheid voor hem.

De e-mails werden tussen april 2013 en februari 2017 verstuurd, terwijl de vrouw claimt dat ze in mei 2013 door Weinstein is verkracht. In de berichten schrijft ze onder meer dat ze Weinstein snel weer hoopt te zien, dat ze hem mist en geeft ze complimenten over zijn glimlach en mooie ogen. Ook zegt de vrouw dat ze van hem houdt en dat ze het jammer vindt dat hij haar het gevoel geeft dat ze alleen voor de seks afspreken.

Met het openbaren van de mailtjes willen de advocaten van de gevallen filmproducent bewijzen dat Weinstein met wederzijdse toestemming seks had met de vrouw.

Weinstein is door drie vrouwen aangeklaagd voor seksueel misbruik. In alle gevallen pleitte hij onschuldig voor de rechtbank. Weinstein is momenteel op borgtocht vrij in afwachting van de behandeling van de zaken.

 

BuzzE

 

 

Tags

#METOOHARVEY WEINSTEIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck