Welke bekende Nederlander is de droomvrouw van René le Blanc?

Rene Le Blanc
Door: Eva Steins
04-02-2021

De zelfbenoemde vrouwenmagnaat René le Blanc zou hordes vrouwen achter zich aan hebben. Maar wie is zijn bekende droomvrouw? René onthult met welke BN-er hij wel een beschuitje zou willen eten…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eerder onthulde de ‘casanova’ dat hij goed in de markt ligt. ,,Zo zijn er veel vrouwen die mij leuk vinden”, gaf de zanger toe. De liefde blijft echter onbeantwoord, hij onthult dat de vrouwen ‘hem niet kunnen krijgen’. ,,Omdat ik al gelukkig ben met Jolanda.”

Uitstraling

Maar ook René droomt wel eens buiten zijn huwelijk. Van welke vrouw gaat zijn hart sneller kloppen?

,,Nikkie Plessen, dat vind ik een charmante dame”, onthult de volkszanger in weekblad Weekend. ,,Zij heeft een heel goede uitstraling, daar zit eigenlijk alles op wat erop en eraan moet zitten. Ik vind haar ook een stoer wijf. Ze heeft gewoon veel aantrekkingskracht. Ik vind haar een mooie vrouw om te zien én slim .”

Echter zit een stiekeme relatie met Plessen er niet in volgens le Blanc. ,,Als ik buiten de pot zou poesen dan is het gewoon klaar, heel simpel”, onthult hij.

Volgens René zou zijn vrouw Jolande geen uitzondering maken voor zijn droomvrouw Nikkie.

,,Nee, want dat blijft vreemdgaan. Ik wil met Nikkie Plessen om de tafel zitten, maar alleen om zaken te doen. Ik ga mijn carrière niet op het spel zetten, dat gaat gewoon niet gebeuren.”

Meer DenD