Welke man wil Gaby Blaaser daten?

Gaby Blazer
Door: Tanja Brouwer
12-12-2019

Ze heeft bijna 300.000 volgers op Instagram en krijgt op iedere post duizenden reacties van mannen die haar wel zien zitten. Maar toch heeft Gaby Blaaser geen relatie. Daar wil ze nu verandering in brengen, want via een nieuw televisieprogramma gaat ze op zoek naar de ware liefde.

Romantisch avontuur

,,Ik ben De Bachelorette! ? Na een jaar vol pieken en dalen kijk ik enorm uit naar dit romantische avontuur”, schrijft Gaby op haar Instagram bij een filmpje van RTL.

Voor het programma kunnen mannen zich opgegeven die het wel zien zitten om op date te gaan met Gaby. Door meerdere speeddates, groepsuitjes en diepe gesprekken kiest de blondine uiteindelijk één man met wie ze verder wil gaan. De anderen worden stuk voor stuk ‘gedumpt’.

Uit elkaar

In 2017 zond Net 5 ‘The Bachelor’ uit. Daarin ging de 32-jarige Robbert op zoek naar zijn droomvrouw. Hij koos uiteindelijk voor de mooi Naddja, maar de liefde duurde niet lang. Een half jaar nadat de laatste aflevering werd uitgezonden maakte Robbert en Naddja bekend uit elkaar te gaan.

Hopelijk heeft Gaby meer geluk in de liefde en vindt ze eindelijk haar prins op het witte paard.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen