Welke vrouwelijke tv-regisseur greep cameraman bij zijn geslacht?

Catherine Keyl
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Een voormalige tv-presentatrice, die zich omschoolde tot regisseur, heeft een cameraman tijdens tv-opnames in zijn kruis bij zijn geslachtsdelen gegrepen. Ze beet hem toe: ‘Jij komt vanavond bij mij langs’.

De ervaren tv-vrouw Catherine Keyl blijkt getuige te zijn geweest van dit MeToo-incident in een tv-studio. ,,Ik stond erbij en heb het zelf gezien”, aldus de 75-jarige tv-vakvrouw in haar wekelijkse column in De Telegraaf. ,,Ik ging door de grond van schaamte. Blijkbaar werkt ook bij vrouwen macht corrumperend”,

TV-vrouw Catherine Keyl (5-uursshow, Avro’s Service Salon, Hier en Nu, Opsporing Verzocht) geeft geen nadere details prijs over het incident. Wie de cameraman in zijn geslacht greep en of de vrouw nog steeds actief is blijft dan ook in nevelen gehuld.

Het was dezelfde Catherine Keyl die maandagavond Johnny de Mol aan de tand voelde over het Voice-schandaal en de rol van John de Mol sr en de praktijken van zijn inmiddels ex-zwager Jeroen Rietbergen bij de talentenjacht. Daarvoor kreeg Catherine veel complimenten omdat ze vlijmscherp de leiding nam in de SBS-talkshow en precies vroeg wat de kijkers wilde weten.

Tot haar grote afgrijzen beperkt het seksueel overschrijdend gedrag niet alleen tot mannen. Keyl weet niet of de regisseuse inderdaad met een van de zes aanwezige cameramannen het bed gedeeld. ,,Wat gênant om een seksegenote te zien doen wat je bij mannen zo verafschuwt”, schrijft ze.

Tags

AVROCATHERINE KEYLJEROEN RIETBERGENJOHN DE MOLTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck