Wendy: ‘John de Mol heeft mij nodig’

Door: Tanja Brouwer
15-07-2019

John de Mol is de laatste tijd de grootste Nederlandse televisiesterren aan het binnenhalen. Naast zijn zus Linda de Mol heeft hij ook zijn oog laten vallen op Wendy van Dijk. De twee vrouwen, voorheen dé gezichten van RTL4, zullen beiden bij SBS programma’s gaan presenteren. Wendy voelde zich vroeger vereerd als John haar aandacht gaf, maar tegenwoordig denkt ze dat hij haar meer nodig heeft dan zij hem.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Brief

In haar column in haar eigen blad Wendy schrijft de presentatrice het volgende: ,,We gaan mooie programma’s maken en bouwen aan een zender waar John in gelooft. Ik ben niet Johns zus, niet zijn zoon, maar wel iemand die hem ongelofelijk dankbaar is. Het meisje dat ooit bij de lift stond te wachten en precies die brief kreeg die zij toen nodig had.” Blijkbaar was John het die Wendy, vijfentwintig jaar geleden, ontdekte.

Daarna schrijft ze dat ze denkt dat John blij zal zijn dat hij Wendy kon toevoegen aan het SBS-team: ,,Misschien kan ik nu iets terugdoen. Misschien heeft John mij nu ook een klein beetje nodig, zoals hij Linda nodig heeft.”

Chantal Janzen

Nu John de Mol de grote sterren van RTL heeft afgepakt, wordt het voor de zender erg moeilijk om te concurreren met SBS. De enige échte A-ster die nog over is, is Chantal Janzen. Zij liet eerder weten van plan te zijn nog een tijd bij RTL te blijven, maar ook vertelde ze dat ze goed contact heeft met haar ex-schoonvader John de Mol. Andere bekende namen die nog bij RTL zitten zijn Angela Groothuizen, Robert ten Brink, Beau van Erven Dorens en Nicolette Kluijver.

Meer DenD