Wendy van Dijk getroffen door virus: ‘Opgelopen in Thailand’

Wendy is ziek.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Slecht nieuws voor Wendy van Dijk. De presentatrice is geveld door knokkelkoorts. Ze heeft het virus waarschijnlijk opgelopen in Thailand, meldt ze op Instagram Stories.

,,Getroffen door de dequemug. Thailand. Knokkelkoorts. Heb je tips? Enige remedie is paracetamol”, schrijft ze bij de foto. De presentatrice ligt ziek op bed. Klachten die bij knokkelkoorts horen zijn plotselinge koorts met koude rillingen, heftige hoofdpijn en pijn achter de ogen. Er is geen medicijn voor het virus.

Lui

Wendy heeft een miljoenencontract bij SBS 6, maar volgens kijkcijfer-expert Tina Nijkamp is de agenda van Wendy enorm leeg. ,,Wendy van Dijk presenteert tot nu toe in 2023, acht dagen Ministars en zestien keer Wie van de Drie”, aldus Tina. Zestien afleveringen van Wie van de Drie zijn acht opnamedagen, weet de kijkcijfer-expert. In totaal komt Wendy dus uit op slechts zestien dagen.

In het najaar worden dat zelfs nóg minder dagen, weet Tina te vertellen. ,,Opvallend is dat Wendy dit najaar alleen in het schema staat met enkele afleveringen van Wie van de Drie. En dus lijkt het erop dat Wendy voor het eerst sinds haar overstap naar SBS6 verder niets te doen heeft behalve dan dus vier studiodagen Wie van de Drie. Daarvan worden er twee op een dag opgenomen.”

Tags

WENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck