Wendy van Dijk hoeft geen steun te verwachten van Martien: ‘Geen appje gestuurd’

Wendy krijgt geen support van Martien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wendy van Dijk heeft een hoop steun ontvangen na het vreselijke nieuws over haar 13-jarige dochter Lizzy. Maar kennelijk hoeft ze niet op steun te rekenen van Martien Meiland, want hij bekent dat hij Wendy niet eens een appje heeft gestuurd. ,,Dat ligt mij niet.”

Wendy heeft al haar werkzaamheden stilgelegd, omdat haar dochter Lizzy een zeldzame bloedziekte heeft. Geplande opnames voor Wie van de Drie, waarin Wendy onder meer samenwerkt met Martien Meiland, zijn in overleg met Talpa en zenderbaas John de Mol uitgesteld.

Geen appje van Martien

In gesprek met Shownieuws zegt Martien dat hij erg geschrokken is van het nieuws over de dochter van Wendy. ,,Niet alleen ik, maar wij allemaal, want het is natuurlijk vreselijk wat er met de dochter van Erland en Wendy gebeurd is”, zegt Martien.

Heeft hij Wendy een berichtje gestuurd om haar een hart onder de riem te steken? ,,Nee, want ik weet uit ervaring dat als jij in zo’n moeilijk iets zit en je wordt steeds maar geconfronteerd door appjes of telefoontjes, weet je… Nee, dat ligt mij niet.” Maar volgens Erica denken zij en Martien wel veel aan Wendy. ,,Ja, dat zeker”, valt Martien haar bij.

Steun

Hoewel Martien ervan uitgaat dat Wendy niet zit te wachten op een appje, liet ze afgelopen weekend weten dankbaar te zijn voor alle steun die ze heeft ontvangen. ,,Dank jullie wel voor alle hartverwarmende berichten”, schreef Wendy bij een foto van haar en Lizzy. ,,Ze worden enorm gewaardeerd en zorgen ervoor dat Lizzy en ons gezin zich gedragen voelen door jullie liefde en steun.”

Tags

MARTIEN MEILANDWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck