Wendy van Dijk onder vuur vanwege Ibiza-reis: ‘Geld nodig?’

Wendy wordt uitgelachen om yoga retreat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Naast presenteren is Wendy van Dijk de afgelopen tijd ook druk met een hoop andere dingen. Zo heeft ze een eigen tassen- en schoenencollectie gelanceerd én organiseert ze een retreat naar Ibiza. Velen zijn geïnteresseerd in de retreat, maar helaas is de reis niet voor iedereen weggelegd: er hangt een héél hoog prijskaartje aan…

Vol trots kondigt Wendy aan dat ze binnenkort haar derde retreat op Ibiza organiseert. ,,Vol met yogalessen en wandelingen naar de geheime pareltjes van het eiland”, schrijft Wendy op Instagram. Ook worden er gastlessen over hormonen en workshops over positieve mindset georganiseerd.

‘Moet ze bijverdienen?’

Onder haar bericht op Instagram stroomt het vol met reacties van vrouwen die interesse hebben. Maar wanneer een Twitteraar het bericht van Wendy deelt mét de kosten van de reis erbij, haken veel vrouwen af. De kosten zijn maar liefst 1895 euro en dan moet je het vliegticket nog zelf betalen. ,,Wat een geld!”, twittert iemand verbaasd. Een ander denkt dat Wendy geld nodig heeft. ,,Moet Wendy van Dijk bijverdienen?”

Retreat

Eerder liet Wendy doorschemeren dat ze zelf ook meedoet aan de retreat. ,,Ik wilde al heel lang zelf zo’n retreat volgen, maar had het telkens te druk”, vertelde ze eerder aan Libelle. ,,Maar doordat ik zoiets nu voor anderen organiseerde, kwam het er toch van. Opeens was ik daar met tweeëntwintig vrouwen van rond de veertig, vijftig, allemaal met een verhaal. Ze durfden zich kwetsbaar op te stellen en vanaf dag één voelden we ons verbonden omdat iedereen er hetzelfde in stond: ik heb dit nog nooit gedaan, maar ik voel dat ik dit nu móet doen. Even geen baan, man, kinderen, bejaarde ouders, noem maar op.”

‘Opent alleen de show’

Veel mensen geloven niet dat Wendy met de andere vrouwen meedoet. ,,Dichterbij Wendy dan via Mike komen we toch niet”, reageert iemand. En een ander: ,,Koopje: € 1895,- waarbij je een kamer deelt. En Wendy lekker een weekje vakantie. Die opent alleen de show.”

Tags

WENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck