‘Wendy van Dijk verliefd op andere man’

De eerste twee afleveringen van 6Inside werden door veel kijkers als ‘saai’ bestempeld, maar de aflevering van gisteravond was dat zeker niet. Roddelkoning Albert Verlinde kwam namelijk met heel opmerkelijk nieuws: Wendy is gevallen voor de charmes van een andere man!

Waarschuwing

Het zou gaan om Robbert Boekema. Hij is Wendy’s partner in het bedrijf DISQ. Albert vertelt dat Wendy samen met Robbert het hele land door trekt, en hem daarom vaker ziet dan Erland. Het management van Wendy wil niet ingaan op de geruchten.

RTL Boulevard heeft contact gezocht met Robbert Boekema. Hij vertelde dat de geruchten niet onverwachts komen: ,,Nog voor ik met Wendy zakelijk in zee ging zei Erland al: ‘besef je dat er mensen zijn die er iets over kunnen gaan denken’.”

Problemen

Begin deze week werd bekend dat het huwelijk van Erland en Wendy zich in zwaar weer bevindt. Na vier jaar getrouwd te zijn geweest lijkt de koek op. Het stel bevestigt dat het niet goed meer gaat, en dat Erland tegenwoordig regelmatig in zijn studio slaapt. De twee hebben hoop dat hun huwelijk te redden is.