Wendy van Dijk wint slag in zaak rond failliet fitnessmerk

Door: DitjesDatjes
12-08-2020

Wendy van Dijk heeft een kleine overwinning behaald in het geschil met haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema. Hij moet alle spullen die hij meenam na de faillietverklaring van hun fitnessbedrijf DISQ teruggeven. Ook mag hij in het komende jaar geen nieuw soortgelijk fitnessbedrijf starten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De presentatrice laat aan Shownieuws weten blij te zijn dat “deze slag” is gewonnen. Of de spullen ook daadwerkelijk terugkomen, is nog niet duidelijk. “Het is de vraag of ze het niet al hebben doorverkocht, dat weten we allemaal nog niet”, vertelt Wendy. “Waar het om gaat, is dat het erkend is door de rechter dat de spullen onrechtmatig zijn weggenomen.”

Dat Boekema nog geen nieuw bedrijf mag starten, is min of meer zijn eigen schuld, zegt Wendy. “Hij moet een jaar niks doen. Dat heeft hij zelf opgenomen in het contract destijds. Het zijn zijn eigen opgestelde regels want ik had daar eigenlijk geen ervaring mee.”

Begin juli werd bekend dat DISQ was omgevallen. Wendy en Boekema hadden een verschil van inzicht in hoe ze verder wilden met bedrijf waardoor ze in een patstelling kwamen. Daardoor werd er niet meer geïnvesteerd en viel het doek.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD