Wendy van Hout mag haar kinderen niet meer zien

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, heeft vijf kinderen uit drie relaties. Met een van de vaders ligt ze in de clinch waardoor ze haar middelste kinderen niet meer ziet. ,,Dat is ontzettend lastig en pijnlijk.”

Niet alleen Peter Gillis, maar ook Wendy van Hout heeft problemen met haar ex. ,,De vader van mijn jongste zoon heeft me met een seksfilmpje afgeperst”, vertelt Wendy aan weekblad Story. ,,Ik heb na de rechtszaak van vorig jaar een mooi vonnis gekregen, waarna ik in januari inzage kreeg in zijn gegevensdragers. Meneer bleek bijna twintig filmpjes van mij in bezit te hebben, die je als seks- en naaktfilmpjes zou kunnen omschrijven.”

Conflict

Maar dat is niet de enige ex met wie Wendy problemen heeft. ,,Van de vader van mijn middelste kinderen, mag ik mijn zoons niet meer zien. Dat heeft hij eenzijdig besloten”, onthult ze. Wendy heeft wel contact met haar kinderen, maar heeft ze al weken niet gezien. ,,Mijn kinderen zitten nu in een loyaliteitsconflict en worden tussen twee vuren gezet. Dat is niet de bedoeling. Een van de twee sluit zich een beetje van me af, de ander wil bij mij wonen.”

Pijnlijk

Wendy noemt de situatie ‘ontzettend lastig en pijnlijk’. ,,Ouderverstoting komt veel voor, ook door vaders”, legt ze uit. Verder wil Wendy niet veel over het conflict kwijt. ,,Omwille van mijn kinderen en ex kan ik niet op de details ingaan, maar ik hoop dat we in de toekomst weer in goede harmonie samen voor onze zoons kunnen zorgen.”

Zangeres

Gelukkig heeft Wendy ook goed nieuws te melden. Ze timmert aan de weg als zangeres. ,,Ik heb op de verjaardag van Peter het liedje Alles van Brian Voet gezongen”, vertelt ze. En waar Wendy zegt dat ze veel leuke reacties heeft gekregen op haar optreden, waren kijkers van Massa is Kassa minder enthousiast. ,,Nou dat gezang duurde gelukkig niet lang…”, schreef een kijker op X. ,,De hond begon te janken, de kat te kotsen en m’n schoonmoeder stond op uit haar graf…”

Tags

PETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck