Wendy zonder Erland op de rode loper

Door: Ditjes en Datjes
09-10-2019

Dinsdagavond was de premiere van Britt Dekker haar paardenfilm Whitestar. BN’ers stroomden over de rode loper en zo was Wendy van Dijk ook aanwezig. De actrice kwam alleen en dat wekte direct vraagtekens op bij de media.

Erland-loos

,,Ja heel goed, maar hij moest werken vanavond” antwoordt Wendy op een vraag van de verslaggeefster van De Telegraaf. Hoogstwaarschijnlijk omdat er vernomen werd dat haar man Erland Galjaard aan de actrice haar zijde werd gemist. Van Dijk laat weten dat zij en Erland het beiden jammer vinden dat hij niet bij de première kon zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hele rare vraag’

,,Zijn jullie nu wel gelukkig?” wordt Wendy gevraagd en dit kan de blondine niet echt waarderen. ,,Ja maar, we praten over de film nu. Dit is een hele rare vraag nu…” antwoordt ze ongemakkelijk. De verslaggeefster is op dreef en stelt nog een persoonlijke vraag: ,,Dan heb ik toch nog even een vraagje over jou en Talpa, hoe bevalt het?” Hierop reageert Wendy nogmaals knorrig. ,,Nee maar, we moeten het even over de film hebben! Toch?”

Verkeerde indruk

Naast dat Wendy zonder haar Erland verschijnt op een publiekelijk evenement, is het overduidelijk dat de 48-jarige geen uitspraken wil doen over haar relatie. Dit kan de indruk bij velen geven dat het misschien toch nog niet zo snor zit tussen die twee.

Meer DenD